Adresa: Stevana Markovića 8, Beograd

Cash back logo | Refundacija PDV-a
Povrat PDV-a | Cash back logo
Povrat poreza PDV-a | Mapa Evrope

Povrat PDV-a

Povrat PDV-a

Naša usluga povrata poreza (var refund) je potpuno originalna i relativno nova usluga na tržišu Srbije. Cilj ove usluge je da pravnim licima koja su registrovana u Srbiji izvršimo povrat inostranog PDV-a.

Povratom inostranog PDV-a pravna lica iz Srbije mogu uštedeti čak 1/5 inostranih troškova pošto većina stopa PDV-a u evropskim državama iznosi oko 20% ( kreću se u rasponu od 17 do 27%).

Pravna sigurnost

Našim klijentima se pruža puna PRAVNA SIGURNOST koja podrazumeva apsolutno poštovanje domicilnih propisa i procedura za svaku pojedinačnu državu iz koje vršimo povrat inostranog PDV-a (vat recklaim).

Ovu SIGURNOST obezbeđujemo zahvaljujući našoj međunarodnoj mreži Cash Back, koja uživa ogroman ugled i visok rejting domicilnih poreskih uprava. Taj ugled je stican unazad 25 godina a zasnovan je pre svega na profesionalnom odnosu kao i na činjenici da je mreža Cash Back-a specijalizovana isključivo za usluge povrata međunarodnog PDV-a (Tax Recklaim).

Potpun legalitet

Korisnicima naših usluga obezbeđujemo POTPUN LEGALITET kvaliteta usluge pošto za svaki pojedinačni povrat inostranog PDV-a svaki naš klijent dobija Rešenje domicilne poreske uprave koje služi kao pravni osnov da se prihod od povrata inostranog pdv-a oprihoduje i proknjiži kao i svaki drugi legalan prihod iz bilo koje delatnosti klijenta.

Transparentnost

Naša usluga je potpuno TRANSPARENTNA jer klijentima omogućavamo da čitav proces i sve procedure, počevši od prijema dokumenata u domicilnu poresku upravu do faze isplate novca, prati "on line" preko šife koju dobija od nas.

Sva dokumenta u mreži Cash Back-a uvek i isključivo se šalju međunarodnom preporučenom kurirskom službom tipa DHL, TNT ili sl. Pružamo potpunu sigurnost za sva dokumenta pošto imamo osiguranje čitave grupe i ličnu politiku naknade štete za :

  • slučaj gubitka dokumenata prilikom skladištenja ili transporta
  • slučaj greške ili nemara

Jednostavno, uslugom povrata inostranog PDV-a, našim klijentima pružamo pun poslovni komfor po najvišim međunarodnim standardima.

Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a

Mi nudimo povrat ili refundaciju inostranog PDV-a (eng. tax refund) za pravna lica u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji.

Refundacija PDV-a za sajmove | Cash back

Refundacija PDV-a za sajmove

Vratite novac koji ulažete. Mi nudimo povrat inostranog PDV-a za firme koje učestvuju na međunarodnim sajmovima u svetu.

Refundacija PDV-a za hotelski smeštaj | Cash back

Refundacija PDV-a za hotelski smeštaj

Platili ste smeštaj u inostranstvu preko firme? Pozovite nas i vratite svoj novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a za putovanja | Cash back

Refundacija PDV-a za putovanja

Putujete po svetu i ne znate da li možete da vratite bar deo novca koji trošite? Mi smo tu da za vas vratimo novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a za transport

Mi vraćamo vaš novac za transport (gorivo i putarina za međunarodni transport robe i putnika) kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

Refundacija PDV-a za obuke, simpozijume i kongrese

Bili ste na obuci, simpozijumu ili kongresu u inostranstvu i želite da vratite uloženi novac? Pozovite nas i ostvarite povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back IMO

Cash Back IMO d.o.o. Beograd je ekskluzivni i generalni zastupnik švajcarske kompanije Cash Back (www.unitedcashback.com) za tržište: Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Ova švajcarska kompanija se preko 20 godina isključivo bavi refundacijom inostranog PDV-a (tax refund) za pravna lica i ima kancelarije u 38 država sveta.

Naša firma je specijalizovana za usluge refundacije (povrata) PDV-a iz inostranstva, za firme iz Srbije na ime troškova usluga načinjenih u inostranstvu.

Zašto da odaberete nas

Zato što usluge refundacije inostranog poreza (PDV-a, eng. VAT RECLAIM) za pravna lica u Srbiji obavljamo po istim standardima kao što se ova usluga pruža u Nemačkoj, Francuskoj ili bilo kojoj drugoj državi EU.

Mreža Cash Back-a kojoj pripada i kancelarija u Beogradu poseduje međunarodni certifikat IVA, a to je najviši evropski međunarodni standard za ovu vrstu usluga.

Refundacija PDV-a | Ko su naši klijenti

Klijenti u našoj mreži su kompanije sa najpoznatijim robnim markama i brendovima.

U našoj mreži 40% klijenata je duže od 5 godina.

Pozovite našu lokalnu kancelariju i postanite naš klijent.

Budimo u kontaktu